BIJZONDER OVERNACHTEN

BOOMHUT

DE VOSSENBURCHT

IJHORST

Beleef een unieke boomhutovernachting. Het is mogelijk om te overnachten in een unieke boomhut met een prachtig uitzicht op de natuur vanaf uw eigen veranda. Deze Glamping accommodatie staat op 4 meter hoge palen en is sfeervol ingericht. De boomhut van Familiecamping de Vossenburcht is ideaal voor een gezin en biedt slaapplek voor 5 personen. Daarnaast is de boomhut voorzien van alle gemakken, waaronder een badkamer en een keuken.

KASTEEL

DE EESE

STEENWIJK

Altijd al gedroomd van een eigen kasteel en wilt u eens vorstelijk overnachten? De prachtige nieuwe accommodatie bestaat uit drie kasteeldelen die van alle luxe zijn voorzien. In de royale Ridderzaal is het heerlijk koken. De slaapburchten zijn het geheim van een goede nachtrust in een hemelbed of bedsteden. Voor 28 personen.

WEERRIBBENLODGE

DE KLUFT

OSSENZIJL

Een unieke overnachting beleeft u in een Weerribbenlodge. Door de overdekte veranda kunt u altijd genieten van het uitzicht op het water. Vanaf het terras kunt u vissen, zwemmen of kanoën. Gaat u op vakantie met uw sloep? Tot 6 meter kunt u deze uitstekend bij de Weerribbenlodge aanleggen. De accommodaties zijn ingericht voor maximaal 4 of 6 personen.

TYPE MATRIET

WATERPARK BELTERWIEDE

WANNEPERVEEN

Ontwaken en genieten van een prachtig wijds uitzicht over het meer de Belterwijde! Bewonder de vele zwanen die het meer kent, aanschouw de bootjes die voorbij varen of gooi een hengeltje uit vanuit je eigen vakantiewoning! Dit is allemaal mogelijk bij een verblijf in woningen type Matriet op Waterpark Belterwiede.

GLAMPING

DE EIKENHOF

PAASLOO

Op en top glamping! Kamperen in luxe doet u in de ruime 5-persoons Boslodge. Sfeervolle en ruim ingerichte tenten met een boxspring voor 2 personen, 3-persoons stapelbed, toilet, keuken, televisie en kachel. Slapen onder een tentdak, maar dan super comfortabel!

HELIKOPTER

'T AKKERTIEN

VOLLENHOVE

Wie heeft er ooit in een echte MI2 helikopter overnacht? De helikopter staat op een platform in de vijver waar je met een pontje naar toe kunt. De helikopter heeft de luxe van een trekkershut met bed, tv, kachel en wifi. Ontdek het fraaie glooiende land van Vollenhove. Wie durft?

HOTEL

ZWARTE WATER

ZWARTSLUIS

Wakker worden met het weidse uitzicht over de rivier. Dat kan na een overnachting aan het water in hotel Zwartewater in Zwartsluis. Gelegen aan de rivier het Zwartewater en aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Op een steenworp afstand zijn de Hanzesteden Hasselt en Zwolle en vlakbij ligt waterdorp Giethoorn.

KRAAIENNEST

VAKANTIEPARK

GIETHOORN

Overnachten op hoogte! Groepsaccommodatie het Kraaiennest ligt hoger gelegen en heeft daardoor een prachtig uitzicht over het meer de Bovenwijde in Giethoorn. De locatie is geschikt voor 12 personen en beschikt over een elektrische sloep van april t/m oktober!