CAMPERPLAATSEN

RECREATIE CENTRUM

DE KLUFT

OSSENZIJL

Prachtig nieuwe camperplaatsen vindt u op het terrein van Recreatiecentrum de Kluft. Er zijn plaatsen direct aan het water, maar ook in de jachthaven kunt u met uw camper terecht. Bent u op zoek naar een goedkopere overnachting? Op de parkeerplaats bij van Staatsbosbeheer mag u 2x 24 uur overnachten met uw camper.

VAKANTIEPARK

'T AKKERTIEN

VOLLENHOVE

Op loopafstand van vissersstadje Vollenhove liggen de camperplaatsen. Het camperveld is een grasveld met een verharde ondergrond omringd door bomen. Tevens is er een stuk verhard zonder gras, voor elke camper toegankelijk. Er is een camperservicestation met tappunt en vuilwater afvoer op het terrein. De camperplaatsen zijn het hele jaar toegankelijk. Gratis wifi.

RECREATIECENTRUM

DE EIKENHOF

PAASLOO

Iedereen kampeert op zijn eigen manier, daarom vindt u bij De Eikenhof verschillende kampeerplaatsen. Op het Noorderveld vindt u de mooiste plaatsen die ideaal zijn als u met een camper komt kamperen. Ook deze plaatsen zijn all-in. Dat is dus inclusief gebruik douches, warm water en WiFi.

FAMILIECAMPING

DE VOSSENBURCHT

IJHORST

De verharde camperplaatsen zijn voorzien van alle gemakken. Zo heeft u de beschikking over 10 ampère stroom en zijn de plaatsen ongeveer 50 m2. De tarieven zijn inclusief elektra, 4 minuten warm water/douche per persoon per dag en wifi. De camperplaatsen liggen dicht bij het 5-sterren sanitair gebouw waar ook een verzorgstation aanwezig is voor campers.

RESIDENCE

DE EESE

STEENWIJK

Gelegen in een bosrijk gebied op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland met 550 km fiets- en wandelroutes. Naast de prachtige kampeerplaatsen zijn er geweldige horeca- en speelfaciliteiten, verwarmd zwembad, jaarrond entertainment en luxe privé sanitair. Voor de beste prijs- kwaliteit verhouding.